Terrasscherm

Door middel van een terrasscherm kunt u heerlijk genieten van het buitenleven, terwijl u in de schaduw zit. Een terrasscherm koopt u bij Buitink Products. Tevens blijft de binnenruimte waar het terrasscherm voor hangt ook koel. De zon krijgt geen kans meer om naar binnen te schijnen, waardoor het ook binnen huis aangenaam blijft.

Er bestaan diverse soorten terrasschermen en zonwering. U kunt kiezen voor klassieke of moderne terrasschermen. Wat zeker te zeggen is, is dat de terrasschermen van Buitink opvallen en zeer stijlvol bij uw huis staan. Wij gebruiken altijd de meest hoogwaardige materialen en een esthetische vormgeving. Hierdoor wordt de meest geavanceerde technologie opgenomen in een modern design.

Een terrasscherm van Buitink

  • U krijgt altijd hoge kwaliteit;
  • Buitink biedt altijd perfecte service;
  • Onze producten zijn zeer betrouwbaar.

Kies volledig volgens uw eigen wensen en uw persoonlijke inrichting het zonnescherm dat perfect bij u past. Neem direct contact op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Zonwering, zowel functionaliteit als sfeer

Het is de kunst bij het zonweren, om een raam, een deur, een schuifpui of een heel terras op een sfeervolle manier te beschermen tegen de zon. Dat is niet altijd mogelijk, daar de zon om het object heen draait en op die manier het zonweren erg moeilijk maakt.

Een screen of een rolluik voor een raam is perfect te realiseren. Zodra het een markies, uitvalscherm of een terrasscherm wordt is dit veel moeilijker maar het maakt het uiteraard wel mogelijk. Wij adviseren u graag over de diverse opties omtrent passende zonwering voor uw woning of pand.

terrasoverkapping

Wat is een terrasscherm?

Een terrasscherm wordt ook wel een knikarmscherm genoemd. Naast dat het de functionaliteit heeft om uw woning koel te houden en om schaduw te bieden aan uzelf, kan het ook voor meer sfeer zorgen. Met een knikarmscherm wordt uw wooncomfort verhoogd en krijgt u een mooi verlengstuk aan de woning.

Het doek van het scherm moet van hoge kwaliteit zijn, daar het vaak opgerold zit in de cassette. Daarnaast wordt het blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Goedkopere doeken zullen sneller verslijten dan doeken van hoge kwaliteit. Bij ons bent u gegarandeerd van kwalitatief goede terrasschermen.

Neem direct contact op

Wilt u een terrasscherm aanschaffen voor uw woning? Neem dan direct contact op met Buitink voor een offerte of voor meer informatie, indien u dat wenst. Neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier of bel een van onze vestigingen.

U bent tevens van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn en Duiven. Hier kunt u diverse soorten zonweringen bekijken en advies krijgen over de diverse opties. Op basis hiervan kunt u een goede en gedegen keuze maken voor passende zonwering.

Suneije 2
Opal
Casitta 2
Semina
Kubata
In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.