Kanteldeuren

Met de kanteldeuren van Buitink Products gaat u voor een hoge kwaliteit. We hebben veel kennis en een jarenlange ervaring met diverse soorten kanteldeuren en helpen u graag om de deur te vinden die bij uw garage past. Al onze garagedeuren bieden de nodige veiligheid en een fraaie aanblik. Zo plaatsen we vaak hoogwaardige Hörmann Berry-deuren. U ondervindt veel plezier en comfort van een op maat gemaakte kanteldeur uit ons assortiment!

Gebruiksvriendelijke kanteldeuren in diverse stijlen

Welke bouwstijl uw woning ook heeft, u vindt altijd een kanteldeur die hier goed op is afgestemd. De kanteldeur is een klassieker onder de garagedeuren en draait onder het plafond van de garage weg wanneer u uw garage opent. U kiest uit diverse kleuren, deuroppervlakken en designs voor een mooie uitstraling van uw garage. Wenst u ook een loopdeur in dezelfde stijl of een garagedeur met een elektrische aandrijving? Er zijn talloze opties waarmee u het resultaat krijgt dat u voor ogen heeft.

Veiligheid boven alles

Uiteraard voldoen al onze kanteldeuren aan de strenge Europese veiligheidsregels en zijn ze comfortabel in gebruik. De deuren van Hörmann zijn bovendien extra veilig vanwege een innovatieve vergrendeling. Met de inbraakwerende vergrendeling worden de deurbladhoeken vast tegen het kozijn geklemd, zodat optillen nagenoeg onmogelijk wordt.

Glazen kanteldeuren en andere garagedeuren

Heeft u garagedeuren met glas nodig? Onze adviseurs spreken graag met u door wat uw specifieke wensen zijn. Soms is meer licht gewenst in een garage en beglazingspanelen zijn dan een optie. We maken voor een passende garagedeur vaak gebruik van de deuren van Hörmann. Dit merk heeft deuren die onder het plafond wegdraaien, maar ook openslaande deuren en sectionaaldeuren. De deuren zijn heel praktisch en hebben een lange levensduur. Met de exclusieve Hörmann-ontwerplijn is het mogelijk om uw garagedeur en voordeur op elkaar af te stemmen, zodat de deuren samen een prachtige eyecatcher vormen.

Bekijk alle garagedeuren in onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kanteldeur voor uw garage, maak dan een afspraak en kom langs in een van onze showrooms in Apeldoorn of Duiven. Hier krijgt u een heerlijk kopje koffie en kan een adviseur al uw vragen beantwoorden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor kantelgaragedeuren, maar we zijn ook een betrouwbare partner op het gebied van zonwering. Zo helpen wij u graag verder met uw zonwering in Nijmegen en Arnhem. Heeft u speciale wensen voor uw garagedeur en heeft u maatwerk nodig? We staan bekend om onze uitstekende service en zorgen altijd voor een vakkundige montage. Kom langs in de winkel en laat een vrijblijvende offerte maken!

Nieuwsgierig naar onze kanteldeuren of naar onze andere garagedeuren? Vraag dan onze digitale brochure aan, dan kunt u alle mogelijkheden op uw gemak bekijken.

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!