Serrezonwering

Serrezonwering is belangrijker dan u wellicht eerder dacht. Goede zonwering voor de serre schaft u aan bij Buitink Products.  Een serre is vaak geheel gemaakt van glas en zit aan het huis vast. Als de zon hier lang op staat te branden, wordt het binnen zeer warm. Investeer daarom in goede zonwering, zodat het huis heerlijk koel blijft op hete zomerdagen.

Er zijn diverse soorten zonwering te verkrijgen voor serres. Dit zijn vlakke schermen, gebogen schermen, gebogen meerdelige schermen of gewone meerdelige schermen. Voor elke situatie is er een oplossing te vinden.

Serrezonwering kopen bij Buitink

  • U krijgt altijd hoge kwaliteit;
  • Buitink biedt altijd perfecte service;
  • Onze producten zijn zeer betrouwbaar.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte voor passende serrezonwering. Er wordt altijd geluisterd naar uw wensen omtrent de zonwering. Hebt u vragen of wilt u advies? Ook dan neemt u contact met ons op.

Zonwering met boven- of onder montage

Zonwering met boven montage heeft kleine afmetingen en is uitermate geschikt voor kleine serres. Het heeft een fraai design en bescheiden afmetingen. Door het moderne maar elegante design steken de zijkappen slechts 5,5 mm uit. Deze serrezonwering ziet er optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat.

De zonwering met onder montage is onderhoudsvriendelijk en wordt onder de terrasoverkapping geplaatst. Op deze manier blijft het doek mooi schoon en is het beschermd tegen vocht en vuil.

schuifwanden3

Voordelen van een serrezonwering

Er zitten diverse voordelen aan een serrezonwering. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld de temperatuur binnen de woning beter regelen. Tevens worden uw meubels beter beschermd tegen het UV licht, waardoor ze minder snel zullen verkleuren dan wanneer ze de hele dag in de zon staan. Daarnaast kunt u zelf de lichtinval bepalen.

Zonwering kan tevens voor een harmonieus gevoel zorgen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden aan te horen en te kijken wat de diverse opties zijn. Ziet u het al zitten om heerlijk koel in uw huis te kunnen vertoeven op een hete zomerdag? Wij begrijpen dat u dat graag wil, en daarom staan wij voor u klaar om u te voorzien van de beste zonwering.

Neem direct contact op

Wenst u zonwering voor in de serre? Neem dan gerust contact met ons op voor een passende offerte. Daarnaast staan wij voor u klaar om u meer informatie te geven wanneer u dat wenst. Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar een van onze vestigingen.

Naast onze website hebben wij ook showrooms in Apeldoorn en Duiven. Hier kunt u terecht om de diverse opties in het echt te bekijken. Onze specialisten geven u graag ter plekke meer advies over de zonweringen en denken verder graag met u mee over de mogelijkheden.

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!