Zonwering

Zonwering koopt u bij Buitink Products. Hiermee zorgt u ervoor dat het niet te warm wordt in de woning en eventueel dat u zelf ook in de schaduw kunt zitten. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod aan diverse zonweringen. Op deze pagina leest u meer informatie over zonweringen. Waarom is het verstandig een zonwering aan te schaffen, welke soorten zonweringen zijn er en welke kiest u nou het beste?

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Waarom is buiten zonwering nodig?

Zonwering is soms een luxe en soms een must voor een woning. De kunst is, om dit zowel functioneel als mooi te maken en de architectuur van de woning in stand te houden. Voor de functionaliteit, van zonwering, hebben we verschillende systemen tot onze beschikking.

Diverse soorten zonweringen

Er bestaan zeer veel en diverse soorten zonweringen. Deze hebben allemaal een eigen functionaliteit en hebben diverse voordelen. Wij hebben de soorten zonweringen voor u op een rijtje gezet:

Zonwering
Zonwering

Zonwering voor functionaliteit of sfeer

Buiten functionaliteit, moet een zonwering ook sfeer bieden. Op deze manier blijft de architectuur in stand en krijgt ook uw terras meer sfeer. Het is niet altijd mogelijk om volledig naar sfeer te kijken, daar de zon draait. Hierdoor is het moeilijk om de woning te beschermen tegen de zon met bijvoorbeeld ene uitvalscherm of een terrasscherm. U kunt bijvoorbeeld een screen of rolluik voor het raam plaatsen voor het beste resultaat.

Bestel zonwering bij Buitink

Indien u zonwering wilt aanschaffen, doet u dat bij Buitink. Wij staan voor u klaar op het gebied van zonwering en geven u graag advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Hebt u nog vragen over zonwering en de mogelijkheden daar omheen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op.

Terrasscherm

Terrasscherm. Wat vinden we mooi, heel belangrijk. Er wordt vaak voor een cassette gekozen, daar bij de...

Markiezen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor markiezen als zonwering. Markiezen zijn uitermate...

Serrezonwering

Flexibiliteit en aanpassingen aan steeds nieuwe situaties zijn "hot items" in onze moderne...

Zonwering screens

Zonwering Screens zijn de vlakhangende zonwering die hoge tempertuur stijgingen en hindelijke zonschitteringen...

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën kunnen licht zo filteren , dat privacy gewaarborgd is maar de ruimte nog steeds voorzien wordt...

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!