Markiezen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor markiezen als zonwering. Bij Buitink Products kunt u markiezen aanschaffen die mooi bij uw huis passen. Markiezen zijn uitermate geschikt voor het beschermen tegen zon en regen. Een ander pluspunt is de gesloten zijkanten die ook de invallende zon van de zijkant weert.

Markiezen zorgen voor een optimale zonwering maar geven uw woning een nostalgische uitstraling. Deze vorm van zonwering zijn uitklapschermen met een ronde en bolle vorm. Het doek, dat over een frame zit, zorgt ervoor dat uw woning beschermd is tegen de zon. Op deze manier blijft het binnen lekker koel.

Markiezen kopen bij Buitink

  • U krijgt altijd hoge kwaliteit;
  • Buitink biedt altijd perfecte service;
  • Onze producten zijn zeer betrouwbaar.

Neem direct contact op voor een passende offerte indien u markiezen wilt aanschaffen. Wij houden altijd rekening met uw wensen en uw persoonlijke inrichting. Ook voor meer informatie neemt u contact op.

Markiezen van diverse materialen

Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en
de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert.

De moderne markiezen kunnen zonder enig probleem buiten "overwinteren", want het veelal in hout of aluminium uitgevoerde frame, de houten of aluminium kap en het synthetische doek zijn volledig bestand tegen onze winters.

grijze markiezen bij een woning
markies 3

Markiezen als blikvanger

Markiezen vormen een opvallende blikvanger en een sieraad voor de gevel. Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden. U kunt kiezen voor diverse soorten markiezen.

Zo is er de standaard markies maar ook het klapmodel en het petmodel. Het klapmodel is handig wanneer u openslaande ramen of deuren hebt. Het petmodel is een goede optie bij een klein terras. Hierdoor behoudt u de loopruimte voor de ramen langs. Het doek valt bij dit model minder laag dan bij de andere twee modellen.

Optimale zonwering met nostalgische uitstraling

Zonder zonwering kan het in de zomer binnen erg warm worden. Dit is uiteraard iets wat u wilt voorkomen. Markiezen zijn de perfecte oplossing doordat ze een gesloten zijkant hebben. Op deze manier wordt de zon van alle kanten tegengehouden. Het blijft binnen hierdoor heerlijk koel op zeer warme dagen.

Daarnaast hebben markiezen een zeer nostalgische uitstraling. Hierdoor zijn ze een aanwinst voor uw woning. De opvallende vorm zorgt niet alleen voor een charmante en karakteristieke uitstraling, u zult zelfs kunnen zeggen dat het er romantisch van wordt. Hebt u een nieuwbouwhuis? Ook dan zijn markiezen een goede optie.

Vraag direct een offerte aan

Vraag gelijk een offerte aan voor de karakteristieke markiezen. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst nog meer informatie te vragen. Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar een van onze vestigingen. Wilt u eerst diverse opties in het echt bekijken? Dat kan in onze showrooms in Apeldoorn en Duiven. Hier hebben wij diverse soorten zonweringen tentoon gesteld. Tevens kunt u hier advies krijgen voordat u een beslissing maakt. Kom gerust langs!

grijze markiezen bij een woning
In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.