Screens

Zonwering screens zijn een goede manier van zonwering. Deze vorm van zonwering wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast doordat ze relatief gezien een lage prijs hebben en toch zeer effectief zijn. Bent u op zoek naar screens voor uw woning? Dan zit u goed bij Buitink Products. Wij staan voor u klaar om uw woning te voorzien van passende zonwering screens.

Door middel van screens blijft uw woning heerlijk koel op warme zomerdagen. Op deze manier kunt u ook in de zomer altijd koel binnen zitten. Tevens kunt u de lichtinval regelen, waardoor u op elke zonnige dag toch geen last hebt van de zon. Neem direct contact op voor een offerte of meer informatie.

Screens kopen bij Buitink

  • U krijgt altijd hoge kwaliteit;
  • Buitink biedt altijd perfecte service;
  • Onze producten zijn zeer betrouwbaar.

Wilt u graag meer weten over screens? Neem dan gerust contact op. Dit kan uiteraard ook als u direct een offerte aan wilt vragen.

Wat zijn screens?

Screens zijn vlakhangende zonweringen die hoge temperatuur stijgingen en hinderlijke zonschitteringen voorkomen. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Doordat de screen van glasvezeldoek is wordt warmte en zonlicht merendeels gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels behouden. Dit is afhankelijk van gekozen kleur en situatie. Het screendoek is verzwaard door middel van een aluminium lijst, glijdt van uit de kap tussen twee geleiders naar beneden. De kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Het nut van screens

Screens zijn zeer handig om de woning koel te houden in de zomer. Hierdoor bespaart u ook energie wanneer u een airco hebt. Deze zal minder hard hoeven koelen. Ook zullen meubels minder snel verkleuren, wat wel gebeurd als de zon hier lang op schijnt. Wij verkopen screens in diverse soorten en maten. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en luisteren hierbij altijd naar uw wensen.

screens 2

Windvaste screens

Een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan is een windvast screen, de Fixscreen. Het belangrijkste kenmerk van de Fixscreen is het windvaste doek dat volledig is opgesloten in de geleiders door middel van een ingenieus en uniek ritssysteem. Er is geen kabelsysteem dat het doek slechts aantrekt en géén borstels in de profielen die het doek trachten vast te houden.

Windvast betekent hier dus écht windvast! De Fixscreen kan hierdoor in uitzonderijk grote afmetingen gemaakt worden zonder in te boeten in sterkte en duurzaamheid. Deze soort screens kunt u bij ons aanschaffen.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent screens? Vraag dan direct een offerte aan. Daarnaast kunnen wij u van meer informatie voorzien of uw vragen beantwoorden. Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar een van onze vestigingen.

Verder bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn en Duiven. Hier hebben wij diverse soorten zonwering tentoongesteld en onze medewerkers geven u hier graag advies omtrent de verschillende mogelijkheden.

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!