Screens

Kies voor de Zonwering Screens van Buitink!

Zonwering Screens zijn de vlakhangende zonwering die hoge tempertuur stijgingen en hindelijke zonschitteringen voorkomt. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Doordat de screen van glasvezeldoek is wordt warmte en zonlicht merendeels gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen,maar het zicht naar buiten blijft grotendeels,afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden. Het screendoek is verzwaard door middel van een aluminium lijst,glijdt van uit de kap tussen twee geleiders naar beneden. Kap,geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan is een windvast screen. De Fixscreen. Het belangrijkste kenmerk van de Fixscreen is het windvaste doek dat volledig is opgesloten in de geleiders door middel van een ingenieus en uniek ritssysteem. (Dus geen kabelsysteem dat het doek slechts aantrekt, géén borstels in de profielen die het doek trachten vast te houden.) Windvast betekent hier dus écht windvast! De Fixscreen kan hierdoor in uitzonderijk grote afmetingen gemaakt worden zonder in te boeten in sterkte en duurzaamheid.