Rolluiken

Rolluiken zijn eigentijds, comfort verhogend en méér dan alleen een beschutting tegen ongewenste bezoekers. De slimme, degelijke constructie van onze rolluiken zorgen ervoor dat uw woning uiterst moeilijk toegankelijk wordt en dus niet geliefd is bij inbrekers. Toch een zeker gevoel in tijden van steeds groeiende criminaliteit.

Rolluiken van Buitink Products combineren een beveiligings- en isolerende functie met een zonwerende en verduisterende functie. Ook door de toename van vandalisme en inbraken worden steeds meer mensen zich bewust van de voordelen van een rolluik. Geluidsisolatie en privacy kunnen daarbij tevens een belangrijk aspect vormen.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Rolluiken met lamellen

De lamellen bestaan uit volgeschuimde profielen met een optimale wanddikte en profielsluiting. Teneinde te voorkomen dat lamellen verschuiven worden deze zorgvuldig gearreteerd. Afhankelijk van de gewenste toepassing kan een keuze worden gemaakt uit diverse lamelbreedtes, kapgroottes en modellen.

Overige voordelen van rolluiken

Buiten dat de rolluiken inbraakwerend zijn, zorgen ze er ook voor dat het in de zomer koel blijft in uw huis. Door de rolluiken helemaal te sluiten, komt er geen zon meer de woning binnen waardoor de temperatuur zeer aangenaam zal blijven. Ook voor schuine ramen kunt u tegenwoordig gewoon rolluiken aanschaffen. Op deze manier kunt u bijna elk raam in uw huis wel voorzien van rolluiken.

Rolluiken van Buitink Products

U kunt bij ons de rolluiken die u wenst aanschaffen. Ziet u het zitten om naast de zon ook inbrekers buiten de deur te houden? Dat kan met onze rolluiken. Wij leveren altijd hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u bij ons perfecte service krijgt.

Neem direct contact op

Wilt u rolluiken aanschaffen bij Buitink? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw huis te bekijken. U maakt zeer eenvoudig een afspraak via onze website.

In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.