Terrasoverkappingen

Luxe terrasoverkapping of een textieloverkapping gezocht? Buitink Products biedt u een uitgebreide keuze aan terrasoverkappingen! Modern of klassiek, vrijstaand, geschakeld of méér onder een kap. Terrasoverkappingen van Buitink Products voegen aan iedere woning een stijlvolle, doelmatige meerwaarde toe.

Onze terrasoverkappingen kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Met een terrasoverkapping verlengt u het "terrasseizoen" voor extra wintervast woonplezier. Alle terrasoverkappingen worden op maat gemaakt. U kunt bij ons dus altijd een terrasoverkapping vinden die bij uw wensen past. Wij vinden het namelijk belangrijk om u te voorzien van de beste service mogelijk.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Terrasoverkapping van aluminium

De terrasoverkapping wordt volledig van aluminium gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat dit nooit zal gaan roesten. Tevens is het materiaal zeer goed te recyclen. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Hierbij kunt u kiezen uit alle RAL kleuren. Op deze manier zorgen wij er voor dat de terrasoverkapping altijd mooi bij uw huis zal passen.

Diverse soorten terrasoverkappingen

Wij bieden diverse opties als het gaat om terrasoverkappingen. Hierbij kunt u denken aan een textiel overkapping, een vaste overkapping, aluminium lameldak of schuifwanden. Wij denken graag met u mee over de diverse opties die er zijn. Er is ongetwijfeld een terrasoverkapping te vinden die bij uw wensen en eisen past, en die mooi in uw tuin staat. U kunt op onze website meer lezen over de diverse soorten terrasoverkappingen. Zo krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden.

Terrasoverkappingen

Maak een afspraak

U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Apeldoorn of Duiven om diverse opties voor terrasoverkappingen te bekijken. Wij denken graag met u mee. Het is uiteraard ook mogelijk kom contact op te nemen voor een afspraak om een offerte op te maken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.