Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren zijn het neusje van de zalm onder de garagedeuren. Niet alleen nemen ze aanmerkelijk minder ruimte in dan openslaande deuren of kanteldeuren, ze sluiten ook de achterliggende ruimte optimaal af tegen inbrekers. Daarbij is een gevuld sectionaalpaneel een uitstekende isolator tegen kou en warmte. Nog een voordeel bij de sectionaaldeur is dat u niet te maken heeft met standaard maatvoeringen. Heeft u een laag plafond of wilt u een loopdeur of venster erin, is dat bij dit type garagedeuren geen enkel probleem.

Sectionaaldeur die past bij uw garage

Buitink Products heeft alles in huis om u de juiste keuze in sectionaaldeuren te laten maken. Alle materialen en profielsoorten die voor dit soort deuren beschikbaar zijn, vindt u in ons productaanbod. Hiermee kunt u uw garagedeur perfect aan laten sluiten op uw kozijnen, deuren, gevelbekleding, rolluiken of carport. Zijn die gevelelementen van hout of in houtlook? Dan is het goed te weten dat we eveneens sectionaaldeuren plaatsen waarvan de toplaag niet van echt hout te onderscheiden is. Vanzelfsprekend zijn sectionale deurpanelen ook in elke RAL-kleur te schilderen.

Weet waar u garagedeuren koopt

Om een sectionaaldeur traploos met een vinger te kunnen bedienen, is het belangrijk dat deze perfect geïnstalleerd wordt. U kunt nog zo’n mooie garageroldeur kopen en de kwaliteit kan helemaal top zijn, als deze ondeskundig gemonteerd is, ervaart u niets dan ergernis. Buitink Products is in Duiven al meer dan 40 jaar dé betrouwbare specialist op het gebied van garagedeuren, rolluiken, zonweringen, (tuin)overkappingen en carports. Onze sectionaal garagedeuren bieden veiligheid, esthetiek, comfort en een hoogstaande kwaliteit.

Samen met onze eigen bedrijfservaring en de vakkundigheid van onze medewerkers zijn we er dan ook zeker van dat wij u een sectionaaldeur van hoge kwaliteit leveren in combinatie met een perfecte service. Voor u betekent het dat u terecht gekomen bent op een betrouwbaar adres, waar u waar krijgt voor uw geld.

Sectionaaldeuren van het merk Hörmann

In ons aanbod zet het merk Hörmann de toon. Dit Duitse bedrijf produceert sinds 1935 garagedeuren, van een kwaliteit waar we blind op kunnen vertrouwen. Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage, en blijft de volledige doorrijruimte vrij. De deuren van Hörmann passen altijd. Hierbij speelt de vorm van de deuropening geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Welke sectionaaldeur is de beste keuze?

Wanneer u net begint met het kijken naar de mogelijkheden met sectionale garagedeuren, zult u versteld staan over het hoge aantal vernuftigheden dat ze bieden. Om u visueel kennis te laten maken met dit type garagedeuren, bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt er zelf handmatige en elektrische roldeuren uitproberen en kijken hoe het nu precies in zijn werk gaat met zo'n zijwaartse sectionaaldeur. Onder het genot van een kopje koffie legt onze medewerker u graag uit wat een en ander kost en welke verdere opties u heeft met sectionaaldeuren. Bezoek aan onze showroom is op aanvraag!

Neem contact op en bezoek onze showroom

Wilt u digitaal meer informatie ontvangen over onze sectionaaldeuren? U kunt een brochure aanvragen via onze website. Mocht u verder nog vragen hebben, mag u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar een van onze vestigingen. Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in dat u op de website kunt vinden.

 

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!