Binnenzonwering

Ontdek het perfecte evenwicht tussen stijl en functionaliteit met onze hoogwaardige binnenzonwering bij Buitink Products. Creëer een sfeervolle ambiance terwijl je privacy en comfort behoudt. Onze diverse collectie biedt oplossingen op maat voor elk interieur. Ervaar de elegantie en efficiëntie van onze binnenzonwering vandaag nog.

Plisse’s

De plissés van Buitink Products bestaan uit plissétextielen van 25 mm in diverse trendvaste kleuren. U kunt kiezen uit vijf verschillende textielsoorten: van ultra-transparant tot black-out of voor het extra zonwerende doek met een aluminium warmtewerende laag.

Horizontale jaloezieën

Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

Verticale jaloezieën

Buitink Products verticale jaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en een speciaal ontwikkelde kunstof-collectie.

1262.jpg
1274.jpg

Rolgordijn

Rolgordijnen van topkwaliteit – geschikt voor elke kamer of situatie. Er is voor elke stijl en smaak altijd een passend Buitink rolgordijn te vinden.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Duette shades

Duette Shades van Buitink Products hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in binnenzonwering. We bieden graag een passende offerte aan en staan klaar om meer informatie te verstrekken wanneer u dat wenst. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier op onze website of door te bellen naar een van onze vestigingen.

Naast onze online aanwezigheid hebben we showrooms in zowel Apeldoorn als Duiven. Hier kunt u de verschillende opties in het echt bekijken. Onze specialisten zijn beschikbaar om u ter plaatse te adviseren over de zonweringen en om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Suneije 2
Opal
Casitta 2
Semina
Kubata
Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!