Rolluik voor schuin raam

Rolluik nodig voor schuin raam? Architecten creëren de meest exclusieve ontwerpen en steeds vaker zie je huizen met schuine ramen. Vandaag de dag is schuin de trend. Voor zonweringspecialisten was dit een probleem. De Trendo rolluik van Buitink Products is speciaal gemaakt voor schuine ramen. Schuine rolluiken zijn geschikt voor ramen met een hoek van 10º tot 45º en brengen vele voordelen met zich mee. We werken uitsluitend met de meest kwalitatieve producten. Meer weten? Neem gerust contact op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Rolluiken voor schuine ramen

Het kan lastig zijn om passende zonwering te vinden voor schuine ramen, om die reden verkopen wij rolluiken die speciaal ontworpen zijn voor deze ramen. Rolluiken voor schuine ramen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit; niet alleen bieden rolluiken zichtcontrole, privacy en isolatie tegen de elementen, ze kunnen ook helpen de schittering van een dakraam te verzachten.

Bovendien kunnen rolluiken helpen de energiekosten te verlagen door bescherming te bieden tegen warmteverlies in de winter en de kamers koeler te houden in de zomer. Of u nu kiest voor traditionele of moderne rolluiken, rolluiken voor schuine ramen bieden een grote esthetische aantrekkingskracht en geven uw huis stijl.

rolluiken
rolluik 2

Verschil rolluik schuin raam en recht raam

Rolluiken zijn een effectieve en efficiënte manier om zonlicht in zowel normale als schuine ramen te beheersen. Rolluiken voor schuine ramen verschillen echter van rolluiken voor vlakke ramen doordat u het rolluik langs het schuine raamoppervlak open of dicht kunt schuiven. Bovendien worden rolluiken voor een schuin raam meestal van een ander materiaal gemaakt dan rolluiken voor een vlak raam, zodat ze de typische druk en kracht van een schuin raam kunnen weerstaan.

Deze rolluiken moeten qua afmetingen en dikte worden aangepast aan de specifieke hoek of helling van uw raam en eventueel andere gewenste kenmerken. Welk type rolluik u ook hebt, het zal u zeker privacy bieden en toch voldoende licht in uw huis toelaten.

Welke rolluiken zijn geschikt voor een schuin raam?

Verscheidene rolluiken zijn geschikt voor een schuin raam, waardoor de Trendo Rolluik. De Trendo rolluik van Buitink is speciaal gemaakt voor schuine ramen. Deze rolluiken bieden een extra beveiligingslaag als het gaat om bescherming van de woning. Ze kunnen eenvoudig van binnenuit worden gesloten en vergrendeld, waardoor ze een effectieve en betrouwbare manier zijn om indringers uit uw huis te houden.

Rolluiken bieden ook een uitstekende isolatie, waardoor uw huis het hele jaar door warm blijft. Ze kunnen geluidsoverlast verminderen en warme UV-stralen wegfilteren, zodat u en uw gezin het comfortabel hebben, ongeacht het weer buiten. Het ontwerp van rolluiken biedt ook veel privacy, omdat het voorkomt dat buitenstaanders naar binnen kunnen kijken, wat vooral belangrijk is als u in een drukke wijk of buurt woont. Al met al zijn rolluiken echt een effectief middel om de veiligheid en het comfort van uw huis te vergroten.

Bekijk de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een rolluik voor een schuin raam in Arnhem of Nijmegen en weet u nog niet waar u voor moet kiezen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, zodat wij u de opties kunnen laten zien.

Wanneer u liever direct een offerte wilt, is dat ook mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op, zodat we u een passende offerte kunnen sturen. Ook voor passende zonwering in Arnhem of zonwering in Nijmegen helpen we u graag.

Woensdag (12-06) en donderdag (13-06) zijn wij in Duiven gesloten. Telefonisch zijn wij wel bereikbaar.