Garagedeuren

Bent u op zoek naar nieuwe garagedeuren? Buitink Products heeft een groot assortiment en een scala aan mogelijkheden waar u de keuze uit heeft en door de kennis en het advies die wij in huis hebben zal dit leiden tot de juiste aankoop.

Wij kunnen u helpen een juiste keuze te maken bij de aanschaf van uw nieuwe garagedeur met of zonder electrische aandrijving. Wij kunnen, samen met u en uw wensen, een garagedeur aanbieden waar u zeker de komende jaren veel plezier aan zult beleven.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Garagedeuren van Hörmann

Hörmann is sinds de oprichting in 1935 al een toonaangevende aanbieder van diverse soorten garagedeuren. Dit merk levert Sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren en openslaande deuren. Ook voor een garage met een laag plafond is er ongetwijfeld een passende garagedeur te vinden. Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Dan kunt u bij ons terecht voor een mooie deur van Hörmann.

Bezoek onze showroom

Wij bieden de mogelijkheid om diverse deuren in een van onze showrooms in Apeldoorn of Duiven te bekijken. Onder het genot van een lekker kopje koffie maken onze medewerkers een vrijblijvende offerte voor u. De keuze is enorm: geïsoleerde en ongeïsoleerde garagedeuren, laagplafond en zijwaarts wegdraaiende garagedeuren. Ook een woodgrain en silkgrain garagedeur behoort tot de mogelijkheden.

garagedeur
garagedeur modern

Maatwerk garagedeuren

Bijzonder zijn ook de garagedeuren waarop een motief uit RVS strak gemonteerd is. Al onze garagedeuren worden op maatwerk gemaakt. Zo weet u zeker dat de garage deur precies in uw garage past. Heeft u specifieke wensen voor een garagedeur? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Doordat wij altijd maatwerk leveren, kunnen wij altijd rekening houden met uw wensen.

Bestel garagedeuren bij Buitink Products

Wilt u garagedeuren aanschaffen? Doe dat dan via Buitink Products. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke deuren het beste bij uw garage passen. Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar een van onze vestigingen.

Secionaaldeuren

Hörmann Sectionaaldeur opent verticaal naar boven.Zo wint u meer plaats in en voor de...

Kanteldeuren

U koopt met een kanteldeur de originele kwaliteit, kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort...

Roldeuren

Een roldeur zorgt voor een plezierige optiek, ook in de garage, simpele bediening en veiligheid zijn de kenmerken...

Laag plafond

Een Laag plafond garagedeur is ruimte besparend. Aan inbouw heeft het maar 76mm hoogte nodig. De deur gaat...

Openslaande deuren

De openslaande garagedeuren zijn de ideale oplossing wanneer u de garage niet meer gebruikt waar die...

In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.