Garagedeuren in Nijmegen bestellen?

Zijn uw oude garagedeuren in Nijmegen aan vervanging toe en zoekt u daarom naar nieuwe garagedeuren? Maak dan kennis met Buitink Products. U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Apeldoorn of Duiven. Onze experts van Buitink Products geven u graag persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

U mag uiteraard ook eerst rondkijken op onze website. Hier vindt u ons complete assortiment garagedeuren. Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze deuren, vraag dan een brochure aan.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products Duiven is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Sectionaaldeuren

Hörmann Sectionaaldeur opent verticaal naar boven.Zo wint u meer plaats in en voor de...

Kanteldeuren

U koopt met een kanteldeur de originele kwaliteit, kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort...

Roldeuren

Een roldeur zorgt voor een plezierige optiek, ook in de garage, simpele bediening en veiligheid zijn de kenmerken...

Laag plafond

Een Laag plafond garagedeur is ruimte besparend. Aan inbouw heeft het maar 76mm hoogte nodig. De deur gaat...

Openslaande garagedeuren

De openslaande garagedeuren zijn de ideale oplossing wanneer u de garage niet meer gebruikt waar die...

Uitgebreid assortiment garagedeuren in Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe garagedeuren in Nijmegen heeft u bij ons enorm veel keus. Zo vindt u bij ons deuren met of zonder elektrische aandrijving, openslaande garagedeuren, kanteldeuren, sectionaaldeuren en roldeuren. Doordat we beschikken over een uitgebreid aanbod én ruime kennis in huis hebben, zal dit leiden tot de juiste garagedeur voor uw garage in Nijmegen.

Samen met onze experts bespreekt u uw wensen. Dankzij de ervaring van onze medewerkers schaft u een garagedeur aan van kwaliteit die ook nog eens jarenlang meegaat. Bovendien heeft de deur een mooie, stijlvolle en moderne uitstraling.

Een garagedeur op maat

Wij maken speciaal voor u alle garagedeuren in Nijmegen op maat. Doordat wij maatwerk leveren, is er voor elke vraag een oplossing. Geef vooral uw wensen aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag om een garagedeur op maat te produceren die aan al uw wensen voldoet.

Ook als u wensen heeft die ver afwijken van de standaarden kunt u bij ons terecht voor een garagedeur op maat. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in garagedeuren en daarom is geen enkele opdracht ons te gek. Bezoek dus onze showroom in Duiven, nabij Arnhem, en bekijk onze garagedeuren.

Veelgestelde vragen over garagedeuren

Voor wat voor soort garagedeuren kan ik bij Buitink Products terecht?

Wij verkopen sectionaaldeuren, roldeuren, kanteldeuren, openslaande deuren, laag plafond deuren en openslaande deuren. Vraag voor meer informatie over de garagedeuren de brochure aan of neem contact met ons op.

Wat kost een garagedeur?

Het is lastig om antwoord te geven op de vraag wat garagedeuren kosten. Voor een duidelijke prijsindicatie raden we dan ook altijd aan om een offerte aan te vragen.

Kan ik het aanbod ook in het echt bekijken?

Naast in de brochure en op onze website, kunt u ons assortiment aan garagedeuren ook aanschouwen in onze showroom. De showroom is gevestigd op Nieuwgraaf 52A in Duiven. Hier bent u van dinsdag tot zaterdag van harte welkom.

Welke garagedeur past bij mijn gevel?

Welke garagedeur goed bij de gevel past is afhankelijk van een aantal factoren. Omdat het bepalen van de juiste optie lastig kan zijn, raden we aan om de brochure aan te vragen of contact op te nemen. Graag helpen we u zo goed mogelijk verder.

Garagedeur met loopdeur

Heeft u al een bepaalde garagedeur voor ogen, bijvoorbeeld een garagedeur met loopdeur? Ga dan voor de sectionaaldeuren van het Duitse merk Hörmann. Deze deuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt hierbij geen rol. De loopdeur kan rechthoekig, afgeschuind met segmentboog of met rondboog zijn.

Openslaande garagedeuren

Onze openslaande garagedeuren zijn ideaal als u uw garage in Nijmegen ook gebruikt als opslagplaats of wasruimte. Deze garage vraagt dan om een andere toegang. Openslaande garagedeuren geven een ruime doorgang, zijn optimaal geïsoleerd en onderhoudsarm. De openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn en dorpel. Ook bij dit type is een garagedeur op maat mogelijk.

Diverse soorten garagedeuren

Doordat wij diverse soorten garagedeuren aanbieden, kunt u altijd een garagedeur vinden die het beste bij uw woning past. Onze experts denken graag met u mee over de mogelijkheden. Hierbij kijken wij altijd goed naar wat bij het huis past, zodat de garagedeuren zorgen voor een extra goede uitstraling van het huis.

U krijgt bij ons altijd maatwerk, wat betekent dat wij geen vaste prijs voor onze garagedeuren kunnen vragen. Daarom brengen wij altijd een offerte uit. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, maar zorgt er wel voor dat u een goed beeld krijgt van de prijs. Hierbij worden al uw wensen voor de garagedeuren meegenomen.

Zonwering en rolluiken

Als het gaat om het invullen of aankleden van de gevelopening bieden wij van Buitink Products Duiven de totaaloplossing. Zo leveren wij voor de buitenzijde van de gevel zonwering, rolluiken en screens. Tussen de muren verzorgen wij de garagedeuren en u kunt bij ons ook terecht voor terrasoverkappingen.

Dus als u naast nieuwe garagedeuren ook geïnteresseerd bent in zonwering in Nijmegen of Arnhem kom dan even langs in onze showroom. Of bekijk onze verschillende soorten zonweringen op onze website.

markies 4

Nieuwe garagedeuren in Nijmegen kopen

Gaat u voor een garagedeur met loopdeur, een kanteldeur of toch een roldeur? Al onze garagedeuren kunt u met eigen ogen aanschouwen in onze showroom in Duiven. Onze experts voorzien u graag van vrijblijvend advies en stellen een offerte op maat voor u op.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. De openingstijden van onze showroom in Duiven zijn als volgt: dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.