Rolluiken Nijmegen

Heeft u interesse in rolluiken in Nijmegen en wilt u deze binnenkort aanschaffen? Buitink Products heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van rolluiken. Onze rolluiken hebben zowel een beveiligings- en isolerende functie als een zonwerende en verduisterende functie. Wij zijn specialist op het gebied van rolluiken en kunnen u als beste van dienst zijn.

Wij maken de rolluiken altijd op maat voor uw ramen. Is uw huis voorzien van schuine ramen en wenst u daar ook rolluiken voor te krijgen? Dat is geen probleem. Ook dit kunnen wij gewoon voor u regelen. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Op locatie

Onze showroom is gevestigd in Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tijdens een kopje koffie.

Rolluiken in Nijmegen van Buitink Duiven

Buitink Products is uw vertrouwde leverancier en monteur van rolluiken en zonwering. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij een waar begrip in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en bieden wij oplossingen op het gebied van screens, zonwering, rolluiken en meer.

  • Rolluiken van hoge kwaliteit
  • Perfecte service
  • 40 jaar ervaring
  • Maatwerk oplossingen
  • Betrouwbaar
  • Wij regelen alles van A tot Z

Wilt u meer informatie over onze rolluiken in Nijmegen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak om de rolluiken in onze showroom te komen bekijken. Heeft u al een idee over welk rolluik u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

rolluiken

De voordelen van rolluiken

Rolluiken in Nijmegen brengen een hoop voordelen met zich mee. Een rolluik biedt onder andere beveiliging, isolering, geluidsisolatie en privacy. De slimme, degelijke constructie van onze rolluiken maken uw woning ontoegankelijk en een stuk minder aantrekkelijk voor ongewenste bezoekers zoals inbrekers.

Naast de functie van beveiliging, zorgt een rolluik er dankzij de geluidsisolatie ook voor dat u geen last heeft van geluiden buiten uw huis. Dit is met name ideaal wanneer u zich in de buurt bevindt van een spoorlijn, de snelweg of het centrum. Verder zorgen rolluiken er ook voor dat u volledige privacy heeft, want niemand kan door uw ramen kijken wanneer het rolluik naar beneden is.

Privacy, veiligheid en zonwering

Naast privacy en veiligheid, dient een rolluik ook als goede zonwering. Door de rolluiken helemaal te sluiten, komt er geen zon bij u naar binnen. Dit zorgt ervoor dat uw huis in de zomer lekker koel blijft. Wij bieden voor ieder soort raam rolluiken, we kunnen elk rolluik volledig aanpassen op uw ramen. Zo kunt u bij Buitink Products ook rolluiken voor schuine ramen aanschaffen.

Schuine rolluiken

Een recente trend in architectuur is het toevoegen van schuine ramen. Met name in de nieuwbouw komt het steeds vaker voor dat een huis, appartement of kantoorpand is uitgerust met een raam dat een hoek heeft van 10º tot wel 45º. Wel betekent dit dat als u deze woning of dit pand wilt voorzien van rolluiken, dit schuine rolluiken moeten zijn.

Schuine rolluiken in Nijmegen laten installeren? Buitink Duiven helpt u hier graag mee! De schuine rolluiken worden standaard voorzien van een motor, aanvriesbeveiliging en zijn uitgerust met sterke materialen. Ook heeft u de keuze uiteenlopende kleuren, maar is het ook zeker een optie om ze handmatig te bedienen.

Montage geregeld van A tot Z

Bij Buitink Products beschikken we over ons eigen team van vakkundige monteurs. Het plaatsen van de rolluiken wordt daarom ook altijd door ons uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de montage van de rolluiken gebeurt zoals het hoort en dat u er optimaal plezier van hebt. Maar ook in het geval van technische mankementen staat ons team voor u klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De werking van rolluiken

Na de installatie van de rolluiken in Nijmegen kunt u direct gebruik maken van de rolluiken mits de stekker in het stopcontact zit. De bediening van de rolluiken gaat door middel van elektrische bediening, waarvoor u maar één knop hoeft in te drukken om het te bedienen om het eenvoudig omhoog of omlaag te halen. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze rolluiken? Wij brengen altijd gratis en vrijblijvende offertes uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua prijs.

Andere soorten zonwering

Niet alleen voor rolluiken in Nijmegen kunt u bij Buitink Products terecht. Wij hebben namelijk nog veel meer soorten zonwering in ons assortiment met elk hun eigen charme. Zo heeft u de keuze uit terrasoverkappingen, horren en zelfs knikarmschermen. Een greep van de maatwerk zonwering die wij aanbieden:

Onze showrooms

Bent u benieuwd naar wat wij hebben aan rolluiken en overige zonwering? In onze showrooms in Apeldoorn en Duiven kunt u alles met eigen ogen komen bekijken. Onze  is enkel op afspraak geopend, dus neem contact met ons op om een afspraak te maken. In onze showroom kunt u uiteraard de rolluiken bekijken, maar ook onze andere producten.

Rolluiken in Nijmegen aanschaffen

Wilt u rolluiken in Nijmegen voor uw huis aanschaffen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan gaan wij ermee aan de slag. U kunt uiteraard ook een afspraak maken om de rolluiken in onze showroom te bekijken. Woont u niet in Nijmegen? Geen probleem, u kunt bij ons ook terecht voor rolluiken in Apeldoorn of Duiven

Heeft u vragen over onze rolluiken in Nijmegen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar een van onze vestigingen.

In de zomerperiode zijn de showrooms op beide locaties gesloten op zaterdagen. Vanaf zaterdag 31 augustus bent u van harte welkom.