Rolluiken in Arnhem

Rolluiken zijn eigentijds, comfort verhogend en méér dan alleen een beschutting tegen ongewenste bezoekers. De slimme, degelijke constructie van onze rolluiken zorgen ervoor dat uw woning uiterst moeilijk toegankelijk wordt en dus niet geliefd is bij inbrekers. Toch een zeker gevoel in tijden van steeds groeiende criminaliteitRolluiken van Buitink Products combineren een beveiligings- en isolerende functie met een zonwerende en verduisterende functie. Ook door de toename van vandalisme en inbraken worden steeds meer mensen zich bewust van de voordelen van een rolluik. Geluidsisolatie en privacy kunnen daarbij tevens een belangrijk aspect vormen. De lamellen bestaan uit volgeschuimde profielen met een optimale wanddikte en profielsluiting. Teneinde te voorkomen dat lamellen verschuiven worden deze zorgvuldig gearreteerd. Afhankelijk van de gewenste toepassing kan een keuze worden gemaakt uit diverse lamelbreedtes, kapgroottes en modellen.

Kwaliteit

De producten en materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door maatwerk te leveren is er voor elke vraag een passende oplossing.

Ervaring

Onze showrooms zijn gevestigd in Apeldoorn en Duiven. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk advies van onze experts tjidens een kopje koffie.

Op locatie

Buitink Products Duiven is al ruim 40 jaar een begrip.
Deze jarenlange ervaring maakt ons dé betrouwbare specialist in de regio.

Schuine rolluiken

Architecten creëren de meest exclusieve ontwerpen en steeds vaker zie je huizen met schuine ramen. Vandaag...

S-onro rolluiken

Moderne, helder vormgegeven inkijkbescherming die toch transparantie biedt. Vanaf een zonnehoek van 20° laat...

Grote rolluiken

Onze rolluiken kunnen de grote maten met gemak aan. Één van onze standaard lamellen gaat al tot 4 meter breed. Dit rolluik is ook nog eens niet duurder dan vergelijkbare uitvoeringen, die maar tot 3 meter breed gaan. Zodra het speciaal is, zijn onze Roma rolluiken oppermachtig. De Werso van onze fabrikant Roma is de ultieme oplossing voor het dakraam van Velux of maatwerk op welk dakraam dan ook. Zelfs voor kleine lichtstraten kan Werso een oplossing bieden. De standaard uitvoering kan alleen afsluiten, de uitvoering met jaloeziefunctie is ook uitermate geschikt als zonwering.

Schuine rolluiken

Het Trendo rolluik van onze fabrikant Roma is de oplossing voor schuine raamvormen. Architecten bouwen de mooiste dingen, waarvoor de zonwering specialist nadien weer een praktische oplossing moet bedenken voor zonwering, beveiliging of het donker maken. Geen enkel rolluik is verduisterend. De lamellen hebben speling nodig in de geleidingen. Deze moeten immers ook bij sneeuw en ijzel perfect op en neer lopen. De juiste beschrijving is dus, een rolluik maakt donker. Alle rolluiken worden voorzien van een uitneembare bovenrol, hetgeen onderhoud of reparatie aanzienlijk vergemakkelijkt. Bij alle uitvoeringen wordt de onderlat uitgevoerd met een rubber stootprofiel zodat het geheel in afgerolde toestand perfect afgesloten wordt. Bovendien worden zijgeleidingen voorzien van strips waardoor een volledig gesloten systeem ontstaat. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het rolluik uit te voeren in elke gewenste RAL-kleur. In alle gevallen is sprake van dubbel gemoffeld lakwerk.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Buitink Products is al ruim 40 jaar een begrip uw regio. Wij bieden een totaaloplossing als het gaat om het invullen of aankleden van de gevelopening. Wilt u graag advies ontvangen van onze experts? Graag nodigen wij u uit in onze Showroom in Duiven.

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!