Rolluiken Arnhem

Geïnteresseerd rolluiken in Arnhem van hoge kwaliteit? De rolluiken van Buitink Products combineren een beveiligings- en isolerende functie met een zonwerende en verduisterende functie. Wij hebben jarenlange ervaring en produceren de beste rolluiken, zonwering en markiezen.

Wij kunnen rolluiken voor u maken die perfect bij uw raam of ramen passen. En niet alleen rechte ramen, maar ook schuine ramen kunnen wij voorzien van rolluiken. Onze rolluiken (in Arnhem) zijn van hoge kwaliteit, zeer betrouwbaar en gaan jarenlang mee. Bij ons geniet u van de beste service die u maar kunt wensen en scherpe prijzen.

Waarom rolluiken in Arnhem van Buitink Products?

Wij zijn Buitink Products, dé leverancier en installateur van rolluiken en andere soorten zonwering. Sinds in onze oprichting – zo’n 40 jaar geleden – zijn wij een begrip in de regio Arnhem. Wij bieden namelijk totaaloplossingen op gebied van zonwering, screens, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkappingen.

 • Rolluiken en zonweringen van hoge kwaliteit
 • Perfecte service
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Maatwerk oplossingen
 • Betrouwbaar
 • Wij regelen alles van A tot Z

Wilt u graag rolluiken in Arnhem aanschaffen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om in onze showroom te komen kijken naar de verschillende rolluiken. Wilt u graag een offerte ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De vele voordelen van rolluiken

Rolluiken in Arnhem bieden een hoop voordelen. Niet alleen op gebied van zonwering, maar ook op gebied van veiligheid, privacy en geluidsisolatie.

1. Betaalbare zonwering

Hét grootste voordeel van een rolluik in Arnhem is natuurlijk het feit dat deze zonlicht buiten houdt. Zo wordt u ‘s zomers ‘s ochtends niet wakker van de zon en houdt u gedurende de dag direct zonlicht buiten het huis. Dat scheelt een hoop hitte!

2. Rolluik biedt beveiliging tegen inbrekers

Een rolluik biedt uitstekende beveiliging tegen inbrekers. De slimme en degelijke constructie van een rolluik zorgt er namelijk voor dat uw woning moeilijk toegankelijk wordt, waardoor u het inbrekers extra moeilijk maakt.

3. Geluidsisolerende werking

Ook geluidsisolatie vormt een groot voordeel van rolluiken. Dankzij de goede isolering heeft u geen last van geluiden buiten uw huis. Dit is ideaal als u langs een drukke weg, spoorlijn of in het centrum woont of werkt.

4. Meer privacy dankzij rolluik

Wanneer de rolluiken naar beneden zijn, hoeft u niet bang te zijn dat nieuwsgierige mensen bij u naar binnen kijken. Dit is met name handig als u op een drukke plek woont of werkt of simpelweg veel waarde hecht aan uw privacy.

Voor ieder raam een passend rolluik in Arnhem

Buitink Products biedt voor elk raam een passend rolluik. Zo hebben we niet alleen rolluiken voor standaard ramen in verschillende soorten en maten, maar ook voor schuine ramen. Waarom? Heel simpel: we zien steeds vaker huizen met schuine ramen, daarom hebben wij daar een oplossing voor bedacht. Deze schuine rolluiken zijn geschikt voor ramen met een hoek van 10º tot 45º. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten bediening (elektrisch of handmatig), uiteenlopende kleuren en nog veel meer.

Weet u niet welke rolluiken u moet hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies.

Wij regelen de montage

Over de montage van uw rolluiken hoeft u zich geen zorgen te maken. Een van onze monteurs installeert de rolluiken namelijk altijd bij u thuis. Doordat wij de luiken plaatsen voor u doen, weet u zeker dat de montage goed en vakkundig gebeurd. De rolluiken kunnen dan direct in gebruik worden genomen. De bediening van de rolluiken gaat middels elektrische aandrijving. Als de stekker van de rolluiken in het stopcontact zit, kunt u deze met één knop bedienen. De rolluiken gaan op deze manier eenvoudig omhoog en omlaag.

Ook voor andere soorten zonwering

Zoals hierboven al benoemd werd, kunt u de rolluiken prima gebruiken als zonwering. Echter hebben wij nog meer soorten zonwering, die ook extra sfeer aan uw woning geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor screens of markiezen. Ook deze worden volledig op maat gemaakt voor uw woning, waardoor u er optimaal van kunt genieten. Alle mogelijkheden op een rij:

 • Knikarmschermen
 • Screens
 • Uitvalschermen
 • Terrasoverkappingen
 • Markiezen
 • Rolluiken
 • Speciale maatwerk zonneschermen
 • Reclame op zonweringsdoek
 • Raamdecoratie
 • Horren

Bezoek onze showroom in Duiven

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak in dat geval een afspraak om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms in Apeldoorn of Duiven. Deze ligt op slechts enkele minuten rijden van Arnhem. Tijdens de afspraak voorzien we u van persoonlijk advies en nemen we uw wensen, voorkeuren en de mogelijkheden qua rolluiken door. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing voor u.

Offerte aanvragen voor rolluiken in Arnhem?

Heeft u interesse in rolluiken in Arnhem of Nijmegen? Vraag vrijblijvend een offerte aan als u benieuwd bent naar de prijzen of maak een afspraak om de rolluiken in onze showroom te komen bekijken.

Heeft u vragen over onze rolluiken? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel naar een van onze vestigingen.

Op koningsdag zijn wij in Apeldoorn en Duiven de gehele dag gesloten. Fijne koningsdag!